fbpx

Skip links

Woodzweb

Oblikujemo enostavno, prepričljivo in poskrbimo za funkcionalnost spletne strani ter njeno preglednost. Uporabnika ob obisku vodimo v konverzijo. Vse je v spletnem doživetju, ki spreminja obiskovalce v sledilce in stranke v ambasadorje.

Spletno mesto načrtujemooblikujemoizdelamo

Skladno z digitalno strategijo pripravimo spletno mesto kot samostojni projekt ali kot ključni člen oglaševanja.

Splet-vodenje_1

Spletno mesto optimiziramovodimo

Prilagodimo vsebino in metapodatke ter integriramo analitiko s ciljem poznavanja uporabnikov in konverzij.

PROCES DELA

Izgled in uporabniška pot

Prvi stik s spletno stranjo mora ustvariti zanimanje, odražati celostno grafično podobo in povezovati zgodbo znamke. Komunikacija s stranko in podrobna seznanitev s projektom je ključna za določanje količine informacij, ki bodo predstavljene na spletni strani. To je pogoj za načrtovanje uporabniške poti.

Zajem in umestitev vsebine

Ključne sestavine dobre spletne strani so razumljiva besedila, dobra izbira vizualnih sredstev in ustrezen način komunikacije. Obstoječe fotografije, posnetke in grafike poskušamo vključiti v kolikor so primerni. V vsakem primeru zagotovimo produkcijo vsebine, saj želimo ustvariti kontrast in pustiti pečat.

Optimiziramo do potankosti

Našo uspešnost skrbno načrtovane spletne strani merimo z zadovoljstvom naročnika in tehnično dovršenostjo ob zaključku projekta. Pomemben je vsak detajl, ki ustvarja legitimno prisotnost na spletu.

Področje Web izvajamo v sklopu naših storitev:

Start
Restart

Pripravimo vas za splet.

Kreativno oglaševanje

Zagotavljamo tok prometa.

Return to top of page