Zadnje objavljeno

Deli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Vojna med piščančjima sendvičema

Vse inspiracije so napisane z namenom ozaveščanja novih priložnosti na trgu in širjenja repertoarja naših strank, ki jim pomagamo uspeti.
Neobvezujoče povpraševanje lahko oddaš z izpolnjenim obrazcem ali nam pišeš na [email protected].

Restavraciji Popeyes in Chick-fil-A sta se na Tviterju spopadli z debato o razlikah med piščančjima sendvičema. Popeyes je vojno začel s približno desetino Chick-fil-A-jevih sledilcev na Tviterju. Imeli so 107.229 privržencev v primerjavi s 1.026.039 Chick-fil-A, kažejo podatki podjetja Thinknum.

S tviteraško vojno med piščančjima sendvičema je več novih sledilcev, 25.000 proti 10.000, dobil Popeyes, vendar Chick-fil-A ostaja največja “piščančja” veriga v ZDA, Popeyes pa bo moral nove sledilce še pretvoriti v stranke. H/T: CNBC

Trump preko Tviterja ostro nad Google

Predsednik ZDA je znova dregnil v nepričakovano smer, saj je preko priljubljenega družabnega omrežja Tviter napadel spletnega velikana Google. Brez dokazov je namreč tvitnil, da so pri Googlu manipulirali z glasovi med predsedniškimi volitvami leta 2016 in bi jih morali tožiti.

“Raziskava je zunaj! Google je na volitvah leta 2016 manipuliral z 2,6 milijona do 16 milijonov glasov za Hillary Clinton! To je ugotovil podpornik Clintonove, ne podpornik Trumpa! Moja zmaga je še večja, kot sem mislil!” H/T: CNBC

700.000 dolarjev za z rasističnimi opazkami napadeno diplomantko

Administratorji neonacistične spletne strani Daily Stormer so svojim sledilcem naročili, da naj prvo afriško-ameriško predsednico študentske vlade na Univerzi v Columbii Taylor Dumpson prek socialnih medijev oblatijo z rasističnimi opazkami. Po dveh letih je sodišče odločilo, da diplomantki pripada 700.000 dolarjev odškodnine. 

Glede na tožbo Dumpsonove, se je toča sovražnih sporočil začela maja 2017. Zamaskiran moški je v bližini uradov študentske vlade celo obesil vrv z bananami, popisanimi z rasističnimi sporočili. H/T: Independent

Youtube ukinja klepetalnico

Pri portalu za deljenje videoposnetkov YouTube so se samo po dveh letih odločili, da v svoji aplikaciji ukinejo klepetalnico. Več poudarka namreč želijo nameniti komentarjem, objavam in funkciji YouTube Stories. 

Od 18. septembra dalje klepetalnice ne bo več, pri YouTubu pa vseeno poudarjajo, da bodo uporabniki vsebino še vedno lahko delili v vseh videoposnetkih prek opcije “skupna raba”. H/T: Social Media Today

Sodiš med podjetnike, kreativne posameznike ali inovatorje in si usmerjen v napredek? Piši nam.

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.