Zadnje objavljeno

Deli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Tinder predstavil interaktivno serijo “Swipe Night”

Vse inspiracije so napisane z namenom ozaveščanja novih priložnosti na trgu in širjenja repertoarja naših strank, ki jim pomagamo uspeti.
Neobvezujoče povpraševanje lahko oddaš z izpolnjenim obrazcem ali nam pišeš na [email protected].

Serija s štirimi epizodami, kjer bodo uporabniki prvoosebno vodili zgodbo preko aplikacije za zmenke Tinder, bo premierno predstavljena naslednji mesec. Uporabniki se bodo znašli sredi apokalipse, kjer se bodo morali odločiti, s kom bodo preživeli svojo zadnjo noč. Vsakih deset do trideset sekund bo znameniti “swipe” levo ali desno določil nadaljnji potek igre.

Prvi mož socialnega omrežja Tinder Elie Seidman je še sporočil, da je poteza namenjena mladim, starim med 18 in 25 let, ki predstavljajo kar polovico vseh njihovih uporabnikov. H/T: CNBC

Pedofili preplavili Instagram

Zločini s pomočjo t. i. “spolnega negovanja”, kjer pedofili otroke preko socialnih omrežij pripravijo na sestanek, so se v Angliji povišali za tretjino. Tamkajšnja policija razlaga, da je številka toliko večja predvsem zato, ker so pedofili ugotovili, da je otroke, nekatere stare komaj enajst let, najlažje pretentati na Instagramu.

Aprila letos je policija na otoku zabeležila 4373 spolnih nagovarjanj otrok, leto prej pa zgolj 3217. Uradno štetje se je lahko začelo šele leta 2017, ko so dejavnost registrirali kot prekršek. H/T: The Independent

Obama: Predsednik ne bi smel gledati televizije in socialnih omrežij

Nekdanji ameriški predsednik Barack Obama je bil sicer prvi predsednik, ki je uporabljal socialna omrežja. Nikakor pa Twitterja ni uporabljal kot Donald Trump, ki 64,5 milijona svojih sledilcev nagovarja neposredno preko socialnega omrežja.

Ključ do uspešnega vodenja države je po njegovem mnenju ta, da imaš okoli sebe ekipo z veliko različnimi mnenji. Za konec pa je še dodal, da imajo ZDA trenutno veliko težav, s katerimi bi se morali ukvarjati pa se ne, na prvem mestu so po njegovem mnenju podnebne spremembe. H/T: The Independent

TikTok dosledno blokira LGBT vsebine

Kitajsko socialno omrežje TikTok, ki vztrajno pridobiva uporabnike, kot kaže namerno onemogoča LGBT profile in vsebine. Vendar ne samo na Kitajskem in v podobno konservativnih državah, to se dogaja celo tam, kjer homoseksualnost nikoli ni bila prepovedana.

Raziskava medijske hiše The Guardian še poroča, da je socialno omrežje ubralo čudno pot tudi pri klasifikaciji vsebin, kjer se mladoletne osebe oblačijo pretirano seksualno. H/T: The Guardian

Sodiš med podjetnike, kreativne posameznike ali inovatorje in si usmerjen v napredek? Piši nam.

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.