Zadnje objavljeno

Deli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Socialna omrežja spreminjajo naš način dojemanja sveta

Vse inspiracije so napisane z namenom ozaveščanja novih priložnosti na trgu in širjenja repertoarja naših strank, ki jim pomagamo uspeti.
Neobvezujoče povpraševanje lahko oddaš z izpolnjenim obrazcem ali nam pišeš na [email protected].

Ni presenečenje, da vsaj eno izmed socialnih omrežij uporablja skoraj 90 odstotkov mladih med 18 in 29 letom. V starostni skupini med 30. in 49. letom je uporabnikov približno deset odstotkov manj, presenetljivo pa je, da socialna omrežja aktivno pozna kar 64 odstotkov starih med 50 in 64 let.

Ta generacija je odraščala brez vpliva Facebooka, Twitterja, Instagrama, itd. Neverjetna količina pretoka informacij, ki preveva socialna omrežja, vpliva na naše pojmovanje sveta kot takega. Predvsem pa predstavljajo velik bazen informacij za raziskovalce človeških možganov. H/T: King University

Prek Twitterja napadli epileptike

Twitter račun fundacije epileptikov iz Marylanda je bil tarča grozovitega napada. Napadalci so namreč s ključnikom (hashtagom) omenjene fundacije, opremili videe z utripajočimi lučmi, ki bi lahko povzročili napade.

Napad so izvedli v mesecu, posvečenem zavedanju epilepsije, ko je bil račun še toliko aktivnejši. Zadevo so prepustili policiji, ki je dejanje obravnavala kot kaznivo dejanje. H/T: Digital Trends

Na spletu najbolj nevarni Trump, Putin, Jinping in Zuckerberg

Lestvica najnevarnejših ljudi na spletu v zadnjem desetletju se nanaša predvsem na ljudi, ki so sposobni zamajati “status quo” svetovne družbe.

Našteti naj bi pri vrhu ostali tudi v naslednjem desetletju, zanimivo pa je, da so prehiteli na prvi pogled bolj nevarne skupine kot so Anonymous, ISIS in ustvarjalca spletne strani WikiLeaks, Juliana Assangeja. H/T: Wired

Ameriška vojska prepovedala TikTok

V luči spornih smernic varovanja podatkov s strani kitajskega socialnega omrežja TikTok, je ameriška vojska vsem svojim zaposlenim zapovedala izbris aplikacije.

“Bodite pozorni na naložene aplikacije in nenavadno vedenje telefona. Izbrišite vsa čudna sporočila in aplikacijo TikTok, da zavarujete varnost svojih osebnih podatkov,” se je glasilo navodilo iz Pentagona. H/T: Social Media Today

Sodiš med podjetnike, kreativne posameznike ali inovatorje in si usmerjen v napredek? Piši nam.

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.