fbpx

Skip links

Woodzsocial

Uspeh na družbenih omrežjih zahteva konsistenco in močno distribucijo. Visoka efektivnost objav na naših povezanih družbenih kanalih ni naključje. Skupni imenovalec digitalne skupnosti definiramo z vplivnostnimi kampanjami in premišljeno vsebino.

Urejanje in vodenjeOptimizacija kanalaPriprava na oglaševanje

Slabe kreative ne spreminjamo v dobro vsebino. Povečanje organske rasti in participacije sledilcev izbranega kanala. Širitev.

OzaveščanjeOglaševanje

Analiza in načrtovanje konverzij. Aktivno sorodno oglaševanje in vplivnostne kampanje na družbenih omrežjih. Podpora konvencionalnih medijev.

PROCES DELA

Uskladitev komunikacije z vizijo
poslovanja

Način interakcije s potencialnimi strankami definiramo po opredelitvi trga, ciljnih skupin in kulture podjetja/znamke. Pri tem je pomemben posluh za poslovne partnerje in vizijo poslovanja. Nato z naročnikom prilagodimo proračun oglaševanja.

Priprava sredstev in konsistentno
pojavljanje

Vsa obstoječa vizualna sredstva (npr.: grafična podoba, foto/video …) prilagodimo načinu komunikacije, sporočilu in izbranemu mediju (npr.: Facebook, Instagram, Google Ads, tiskovine …). Pri tem racionaliziramo vse procese oglaševanja. Ker je pomnjenje vsebine enako pomembno izkušnji, poskrbimo za doslednost pojavljanja sporočila.

Oglašujemo do potankosti

Ključne aktivnosti kampanje prilagodimo cilju in beležimo rezultat. Ob pravem času na pravem mestu ustvarjamo kontekst in gradimo izkušnjo, kar je del našega recepta za ustvarjanje ambasadorjev.

Področje Social izvajamo v sklopu naših storitev:

Start
Restart

Pripravimo vas za splet.

Kreativno oglaševanje

Zagotavljamo tok prometa.

Return to top of page