fbpx

Skip links

ZAGOTOVITE SI ODZIVNO IN MOBILNIM NAPRAVAM PRILAGOJENO SPLETNO STRAN Z GLAVNIM CILJEM PRETVARJANJA OBISKOVALCEV V KUPCE

Naš pristop k oblikovanju in razvoju spletnih strani bo spremenil vašo spletno prisotnost in poskrbel, da vaše podjetje izkoristi vsebino, ki jo predstavlja. Spletne strani načrtujemo in oblikujemo spletni tržniki in strokovnjaki za rast na spletu, zato glavni cilj ni le prijeten videz strani.

Oblikovanje in uporabniška izkušnja
Poudarek dajemo podatkom in uporabniški izkušnji – s primarnim ciljem pretvarjanja obiskovalcev v kupce. Vsaka postavitev strani, gumba in CTA je skrbno premišljena, da bi ustvarila potovanje strank, kar ustvarja zaupanje, dostavlja prave informacije in spodbuja konverzijo.

Pisanje reklamnih vsebin (copywriting)
Izkušeni smo v pisanju vsebin za poslovno komuniciranje. Ne samo da smo sposobni razumeti kaj počnete, v naši DNK je, da prepoznamo kako priti do vašega kupca – vedoč, da obiskovalci vaše spletne strani želijo različne informacije v različnih trenutkih.

Agilna dostava in razvoj
Spletne strani igrajo ključno vlogo pri rasti poslovanja, zato rastejo po velikosti in kompleksnosti. Za doseganje najboljših rezultatov je ključno, da so žive in se razvijajo, kar je nasprotje statičnih strani.
Izdelava in dostava tovrstnih spletnih strani zahteva ogromne napore, ki redko upravičijo finančni in poslovni vložek. To so razlogi, da uporabljamo postopen, agilen pristop pri načrtovanju spletnih mest.

Optimizacija za brskalnike (SEO)
Vsako spletno mesto, ki ga izdelamo, je optimizirano za brskalnike že od samega začetka načrtovanja. V skladu s strategijo načrtovanja vaše digitalne prisotnosti raziščemo ključne besede, na podlagi katerih izdelamo zemljevid spletnega mesta, ki ga sestavljajo optimizirane podstrani in URL-ji. Vsa besedila in metapodatki so napisani v okviru SEO.

Naš pristop k spletnim stranem
Učinkovita spletna stran je pomemben dejavnik pri vhodnem marketingu in lahko ste prepričani, da so naše spletne strani pripravljene na uspeh. Poskrbimo za vse, zato se boste lahko osredotočili na široko sliko svojega posla. Storitev vključuje pisanje prodajnih besedil, popolnoma prilagojeno oblikovanje spletne strani ter mobilnim napravam odziven dizajn.

Agilni pristop k oblikovanju in razvoju spletnih strani nam omogoča, da jih dostavimo kot samostojne projekte ali kot ključni člen oglaševanja.

SKRIVNOST JAČANJA ODZIVA, KI VAM JE NE BO ZAUPAL NOBEN OBLIKOVALEC SPLETNIH STRANI

V današnjem digitalnem svetu je spletna stran postala spletno stičišče za vaše podjetje, zato je ključno, da je to izdelano pravilno in povečuje učinkovitost vseh tržnih kanalov.

Ni smiselno, da bi kreiranje prepustili rokam oblikovalca temveč strokovnjakom za digitalno rast, ki točno vedo, kaj na spletni strani je ključnega pomena in skladno z oglaševanjem. Z dvigom konverzij oziroma pretvarjanja obiskovalcev v kupce se spletna stran odplača sama:

  • Cilj je povečati konverzije za najmanj 30% glede na trenutno stopnjo konverzije vaše spletne strani (v kolikor že imate stran).
  • Storitev “na ključ”, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.

Naj poenostavimo – če vaše spletno mesto pretvori več vaših potencialnih strank v plačljive stranke, kot drugo konkurenčno spletno mesto – vam ostane več sredstev za trženje in dvig prometa.

To vam omogoča hitrejše in cenejše pridobivanje pozornosti, kar vam pomaga pri zagotavljanju tržnega deleža:

  • Podvojite spletne sledi/kontakte.
  • Dvakratno število prometa za isto marketinško porabo (prepolovitev stroškov za pridobitev kontakta).
  • Več sredstev za oglaševanje kot konkurenca (ob sočasnem dvigu profita).
  • Rast tržnega deleža, medtem ko vaše konkurente grabi panika.
  • Pozicioniranje na prvo mesto v Google AdWords v vaših najbolj pomembnih ključnih besedah in ohranjanje profita.

Spletno stičišče podjetja

Pogovorite se z nami o vaši spletni strani
Vemo, kako zgraditi spletna mesta, ki so v središču vaše spletne strategije, optimizirana za brskalnike (SEO) in lead generacijo. Če želite izvedeti več, stopite v stik z nami.

Return to top of page