fbpx

Skip links

Nenehno iščemo nove kliente, ki jih bomo vzeli pod svoje okrilje, ustvarili digitalno identiteto in sistematično usmerjali do novih strank s povečanjem prometa, sledilcev in prodaje.

V sklopu iskanja ekskluzivnih panožnih sodelovanj je minimalno obdobje sodelovanja z nami eno leto. Pomembno je, da nisi popoln začetnik, imaš utečen posel in iščeš priložnosti za rast, imaš kredibilen izdelek ali storitev, s katero se brez problema identificiraš, znaš slediti navodilom in se jih držati, nas sprejmeš v “zaodrje”, seznaniš s procesom poslovanja ter ponudiš vpogled v delovanje podjetja, si iskren in pripravljen na akcijo.

B2B – Poslovni partnerji so vaš ključ do uspeha

Posluješ s podjetji (business-to-business), kjer specifična publika zahteva jasno komunikacijo, legitimno prisotnost na spletu in predstavitve v živo.

B2C – Nenehno navdušujete stranke

Posluješ s potrošniki (business-to-consumer) in ciljaš splošno publiko, ki jo postopoma segmentiraš ter usmerjaš v nakupno pot – pomembna je hitrost, pomnjenje in konstantno pojavljanje.

Zakaj delo z nami?

Smo podaljšek marketinške ekipe, imamo svoj bazen kreativcev in izobrazimo vaše zaposlene.

Z nizom aktivnosti prilagojenimi vašemu produktu oziroma storitvi, sistematično gradimo publiko in razvijamo digitalno prisotnost znamke. To ne pomeni dviga prodaje čez noč, vendar prepoznavnost, ustvarjanje kredibilnosti na trgu ter lojalnost pridobljenih strank.

V prvi meri izvajamo vsebinski marketing in ustvarjamo znamko, s čimer neposredno podpiramo prodajo. Učinkovitostni (performance) marketing in avtomatizacijo izvajamo na željo in primernost stranke po implementaciji vsebinskega marketinga.

Ne sodelujemo

Iščemo kliente za dolgoročno sodelovanje, zato nisi primeren, če:

  • ne verjameš v svoj produkt oziroma rešitev, ki jo ponujaš,
  • iščeš hiter zaslužek,
  • ti zadovoljstvo strank ni na prvem mestu.

Woodz Social je eno prvih lokalnih podjetij, ki resnično razume vsebinski marketing in spreminja vsebino v prodajo. Razumemo, da je za vas velik izziv preusmeriti fokus iz klasične prodaje na splet, zato poskrbimo, da izpeljemo ta preskok brez izgube vrednosti osebnega pristopa in odnosa do strank. Vsebinski marketing »po naše« je enostaven, neboleč in se z lahkoto vklopi v vaš obstoječi marketinški in strateški plan. Verjamemo v vaše izjemne zgodbe in znanje. Naša naloga je, da te zgodbe predstavimo pravim ljudem ob pravem trenutku in jim sporočamo prave informacije, ko jih potrebujejo.

WS-sledilci_2
1-WS-družina
1-WS-razvoj

Kontaktiraj nas

Return to top of page