Zadnje objavljeno

Deli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Matthew McConaughey za 50 let odprl Instagram račun

Vse inspiracije so napisane z namenom ozaveščanja novih priložnosti na trgu in širjenja repertoarja naših strank, ki jim pomagamo uspeti.
Neobvezujoče povpraševanje lahko oddaš z izpolnjenim obrazcem ali nam pišeš na [email protected].

Matthew McConaughey, ki je v samo dveh dneh zbral 1.1 milijona sledilcev, bo Instagram uporabljal kot sredstvo za deljenje svojih pogledov na svet. Prvi video, v katerem razkrije vzgibe za pridružitev socialnemu omrežju, si je ogledalo že skoraj dva milijona ljudi.

Oskarjevec se je tako pridružil Jennifer Aniston, ki se je prav tako pozno odločila za pridružitev Instagramu.”Strokovnjak za kumarice”, kot se je Matthew McConaughey med drugim opisal, bo sledilce z značilnimi McConaugheyizmi nagovarjal pod uporabniškim imenom @officialallymcconaughey. H/T: NZ Herald

Najstniki TikTok preplavili z interpretacijo slavnih poglavij zgodovine

Zgodovina je dolgočasna in mladi na socialnih omrežjih počnejo samo neumnosti. Oba stereotipa je naenkrat demantiral TikTok, kjer mladi na inovativen način interpretirajo slavna poglavja zgodovine. Pri tem so tako uspešni, da je celo učiteljica zgodovine priznala, da bi jih uporabila med učno uro.

Uporabnik @Dontkickphilip na primer pooseblja nemško cesarstvo leta 1914 in agresivno nagovori Belgijo: “Nisem te potisnil, umaknil sem te s poti. Trikrat sem te prosil, da se premakneš pa se nisi, torej sem šel preko tebe.” Na ta način odlično povzema nemško vojaško invazijo na Belgijo, potem ko je slednja zavrnila prehod Nemčije skozi državo. H/T: The Guardian

V Italiji do profila na socialnih omrežjih samo z osebnim dokumentom?

Italijanski parlament razmišlja o novem zakonu, ki bi od novega uporabnika na socialnih omrežjih zahteval podatke z osebne izkaznice. Želijo namreč preprečiti, da bi internet postal še večja “kanalizacija”.

Novi zakon je predlagal poslanec Luigi Marattin iz stranke Italia Viva in naj bi olajšal sledenje objav do posameznih ljudi. Njihove podatke bi shranjevali, uporabniki pa bi še vedno lahko posegali po psevdonimih. H/T: The Independent

Twitter blokiral politične oglase

Socialna omrežja so pod vse večjim pritiskom glede obravnave političnih vsebin in lažnih novic. V luči tega so se pri Twitterju odločili za prepoved vseh političnih oglasov na svoji platformi.

“Politično sporočilo dobi doseg, ko se ljudje odločijo, da bodo sledili računu ali retvitali objavo. Plačilo za doseg to odločitev izloči in uporabnikom na silo vsiljuje zelo optimizirana in ciljno usmerjena politična sporočila. Verjamemo, da na ta sporočila ne bi smel vplivati denar,” so zapisali pri spletnem velikanu. H/T: Social Media Today

Sodiš med podjetnike, kreativne posameznike ali inovatorje in si usmerjen v napredek? Piši nam.

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.