fbpx

Skip links

KOLIKO POTENCIALNIH STRANK PREPUSTITE KONKURENCI?

Facebook ima 1,5 milijarde aktivnih uporabnikov, ki dnevno proizvedejo 4 milijarde “všečkov”. Dejstvo je, da Facebook in Instagram nista več samo kanala za spletno druženje. Vsa podjetja, ki štejejo, so na Facebooku, ta pa je postal orodje za rast posla.

V kolikor družbenih omrežij ne uporabljate za rast vašega posla, potem obstaja verjetnost, da izgubljate nešteto potencialnih strank. Tradicionalne marketinške kampanje so v nekaterih primerih učinkovite, vendar večinoma prinašajo majhne rezultate.

VSTOPITE V SVET POTENCIALNIH STRANK, KI ČAKAJO NA VAŠO POBUDO

Le malo družbenih omrežij podjetjem omogoča tolikšno fleksibilnost in orodja za ciljanje kot Facebook (in Instagram). To nam omogoča doseči ljudi skoraj instantno in jih segmentirati v naše potencialne stranke.

Efektivno vodimo Facebook in Instagram oglaševalske kampanje, ki ciljajo potencialne stranke glede na starost, spol, lokacijo, interese, kakšna zanimanja za objave izražajo, obnašanje na spletni strani in več. Te podatke lahko nato uporabimo za še bolj efektivne oglaševalske kampanje s katerimi dosežemo idealne stranke še preden same vedo, da nas potrebujejo (in preden jih ujame konkurenca).

NAJ NAŠA EKIPA NAPOLNI VAŠ BAZEN POTENCIALNIH STRANK

Občinstvo na družbenih omrežjih je na dosegu prstov v kolikor uporabljamo Facebook in Instagram oglaševanje, kar pomeni nič več zapravljanja časa in denarja za oglase, ki prinašajo nič ali zelo malo rezultatov.

Razširite svoj doseg v super-ciljana občinstva na računalniku in/ali mobilnih napravah z našimi aktualnimi strategijami, ki jih nenehno izpopolnjujemo. Z njimi razvijamo dobičkonosne Facebook in Instagram oglaševalske kampanje, ki podvojijo ali potrojijo vključitev potencialnih strank. To vodi v povečanje prodaje z zanemarljivim vložkom v primerjavi z drugimi oglaševalskimi kanali.

Ni skrivnost, da so oglasi na Facebooku in Instagramu še vedno relativno poceni, zato poudarjamo, da še nikoli ni bilo bolj primernega časa za začetek.

Če greste na pot sami, se lahko hitro počutite preobremenjeni, zato ponujamo storitev na ključ, naše kliente pa obenem seznanimo s celotnim procesom izvajanja storitve.

Naš pristop k družbenim omrežjem
Skupaj z vami določimo ključne priložnosti in ustvarimo prilagojen načrt za rast vašega posla. Zatem sledi priprava vsebine in začetek ustvarjanja stabilnega toka prometa na izbrane kanale. Najlažje začnemo, če preko spodnjega gumba načrtujete projekt.

Return to top of page