Zadnje objavljeno

Deli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Koronavirus razbil prvo obrambo družbenih omrežij

Vse inspiracije so napisane z namenom ozaveščanja novih priložnosti na trgu in širjenja repertoarja naših strank, ki jim pomagamo uspeti.
Neobvezujoče povpraševanje lahko oddaš z izpolnjenim obrazcem ali nam pišeš na [email protected].

Koronavirus je povzročil svetovno zdravstveno krizo, ki je preplavila večino prebivalstva. Gibanje milijonov je omejeno na domove, platforme družbenih omrežij pa so postale osrednje orodje za izmenjavo informacij in interakcijo med ljudmi.

Iz podjetij Facebook, Twitter in YouTube so ta teden sporočili, da na tisoče moderatorjev vsebin pošiljajo domov. Njihovo delo – obdržati družbena omrežja brez nasilja, izkoriščanja otrok, žaljive pošte in drugih neljubih vsebin – zelo težko poteka od doma. Naši vsakdanji viri informacij bodo tako bolj in bolj v rokah algoritmov in robotov, kar pa bo občutno vplivalo na delovanje družbenih omrežij. H/T: Wired

Facebook vidi virtualno resničnost (VR) kot prihodnost interakcije na družbenih omrežjih. V luči tega so ta teden začeli pošiljati vabila beta preizkuševalcem za svojo novo družabno VR aplikacijo, ki bi jo lahko grobo prevedli v “Obzorja”, kjer bodo uporabniki komunicirali v virtualnem svetu.

Photo Credit: Facebook

“Preden bodo prvič vstopili v Obzorje, bodo ljudje iz množice različnih stilov in oblik telesa oblikovali svoje avatarje, da bodo lahko vsi v celoti izrazili svojo individualnost,” so zapisali pri družbenem omrežju. H/T: Social Media Today

Zmaga na “super torek” drastično spodbudila Bidenovo kampanjo na Facebooku

Demokratski predsedniški kandidat Joe Biden je po nizu suverenih zmag na “super torek”, več kot potrojil znesek denarja, ki ga njegova kampanja porabi za oglase na Facebooku. Marca je Bidenova poraba presegla tako Bernieja Sandersa kot predsednika ZDA Donalda Trumpa.

Photo Credit: Jonathan Bachmann

Bidenova kampanja je v Facebookovo blagajno samo v prvih osmih dneh prinesla 2,3 milijona dolarjev. Za primerjavo: Sanders je v enakem obdobju porabil 1,4 milijona dolarjev, Trump pa 450.000 ameriških dolarjev. H/T: CNBC

Koronavirus na vrhu vsakega “newsfeeda”

Lastnik medmrežnega giganta Facebook Mark Zuckerberg je sporočil, da želijo sodelovati pri obveščanju ljudi o pandemiji COVID-19. V luči tega so uvedli informacijski plakat COVID-19, ki bo v bližnji prihodnosti prikazan na vrhu “newsfeed-ov” vseh uporabnikov.

Photo Credit: Facebook

“Ljudje bodo v okviru plakata lahko spremljali posodobitve stanja in sporočila zdravstvenih organov neposredno v svojem ‘newsfeed-u’. Omogočili bomo povezovanje z lokalnimi skupinami, tako da se bodo preko naše storitve lahko javili novi prostovoljci, ali tisti, ki potrebujejo pomoč.” H/T: Social Media Today

Sodiš med podjetnike, kreativne posameznike ali inovatorje in si usmerjen v napredek? Piši nam.

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.