fbpx

Skip links

O NAS

Woodz Social smo oglaševalska agencija, ki išče poti v družbenih gozdovih. Ti so z razvojem socialnih omrežij namreč postali spletna džungla, ki ji vsaka generacija sledi na svoj način. Nišo smo prepoznali v lastnem peskovniku Woodz, oziroma blogu podobni spletni strani, osredotočeni na arhitekturo, naravo in les. Od samega začetka je naš cilj povezovanje znamk s podobno vizijo. V zadnjih letih smo tako za naše in povezane kanale preko Instagrama, Facebooka, Twitterja in Pinteresta zgenerirali več sto tisoč sledilcev, tedenske dosege beležimo v milijonih. In šele začeli smo.

Govorice se začnejo v naši urbani koči. Zato smo jo poimenovali Cabin Buzz. Poslovne prostore smo oblikovali tako, da odražajo naše vrednote: kreativnost, delo in narava. Obilica rastlin, ki nas obdaja, ustvarja inspirativno delovno okolje, zato nam delo ob poznih urah ne predstavlja težav. Povečujemo doseg.

Sami smo stoodstotno predani našim projektom, zato nič manj ne pričakujemo od naših strank. Zaupanje v storitev oziroma produkt, delo s srcem in strastjo so osnove brez katerih ne gre. Iščemo nove stranke, ki jih bomo vzeli pod svoje okrilje. Lovimo skupaj.

V našem bazenu plavajo kreativni posamezniki, ki so vsak na svojem področju strokovnjaki. Nenehno iščemo nove rešitve in sodelovanja, saj želimo ostati v koraku s časom in napredkom. Zaradi obsega dela, konstantnih sprememb in širjenja repertoarja naše kreative, širimo družino.

Return to top of page