Zadnje objavljeno

Deli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on reddit

Facebook bo zaostril pogoje politične propagande

Vse inspiracije so napisane z namenom ozaveščanja novih priložnosti na trgu in širjenja repertoarja naših strank, ki jim pomagamo uspeti.
Neobvezujoče povpraševanje lahko oddaš z izpolnjenim obrazcem ali nam pišeš na [email protected].

Pred predsedniškimi volitvami, ki bodo prihodnje leto v ZDA, bo Facebook zaostrili pogoje za uporabo orodij za politično propagando. Na ta način želijo preprečiti zlorabo le-teh, s strani politično motiviranih skupin.

Predvsem so zaostrili pogoje za odobritev licence, ki jo politično orientirani profili potrebujejo za oglaševanje na najbolj priljubljenem socialnem omrežju. Politični kandidat se more natančno opredeliti in s strani Facebooka dobiti dovoljenje za politični aktivizem. H/T: Social Media Today

Hekerji vdrli v račun direktorja Twitterja

Hekerji so vdrli v Twitter račun izvršnega direktorja platforme Jacka Dorseya in tvitali žaljivo vsebino. Tviti so eskalirali v tok rasističnih pripomb, po približno dvajsetih objavah pa so jih uspeli zaustaviti.

V račun je vdrla skupina “Chuckling Squad”, ki je prevzela odgovornost za več hekerskih napadov na znane osebnosti v tekočem letu. Zaenkrat še ni znano, kako jim je vdor uspel, ena teorija pa vključuje mobilno podjetje v ZDA, preko katerega so s pretvezo, da želijo zamenjati SIM kartico, uspeli vdreti v uporabniški račun. H/T: Social Media Today

Zvezdniki angleškega nogometnega prvenstva tarče rasističnih napadov.

Socialno omrežje Twitter se spopada s pravo rasistično poplavo. V zadnjih dveh tednih so namreč dobili kar 700 prijav, kjer so obravnavali z rasističnimi opazkami napadene nogometaše v prvi angleški ligi.

Med napadenimi so bili zvezdniki Chelseaja in Manchester Uniteda Tammy Abraham, Kurt Zouma, Marcus Rashford in Paul Pogba. Pri socialnem omrežju so javili, da bodo močno zaostrili varovalke, da bi zagotovili izgon sovražnega pisanja iz njihove platforme. H/T: The Guardian

Alexine odgovore bodo zrežirali naključni ljudje

Funkcija “Alexa Answers” bo uporabnikom omogočila dodajanje odgovorov na vprašanja, na katera Alexa ne zna odgovoriti. Sistem bo s pomočjo mehanike računalniških iger celo nagrajeval uporabnike, katerih odgovori se bodo pojavili pogosto.

Funkcija bo kombinacija algoritmov, človeških urednikov in glasovanja uporabnikov, s čimer bodo skušali zagotoviti kar najbolj kvalitetne odgovore. H/T: CNBC

Sodiš med podjetnike, kreativne posameznike ali inovatorje in si usmerjen v napredek? Piši nam.

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.