Woodz Social

A: Moste 101, 4274 Žirovnica
T: +386 31 421 829
E: office@woodzsocial.com

Sledijo nam več stotisoči, vidijo milijoni. In šele začeli smo. |

O nas

Z nizom aktivnosti prilagojenimi produktu oziroma storitvi, sistematično gradimo publiko in razvijamo digitalno prisotnost znamk naših naročnikov. To v vseh prodajnih nišah ne pomeni dviga prodaje čez noč, vendar prepoznavnost, ustvarjanje kredibilnosti na trgu ter lojalnost pridobljenih strank. Smo podaljšek marketinške ekipe, imamo svoj bazen kreativcev in izobrazimo zaposlene naših naročnikov.

V prvi meri podpiramo znamko, s čimer neposredno dvigamo prodajo. Učinkovitostni (performance) marketing in avtomatizacijo prodaje izvajamo na željo in primernost naročnika po implementaciji vsebinskega marketinga.

Woodz Social je eno prvih lokalnih podjetij, ki izhaja iz vsebinskega marketinga in spreminja vsebino v prodajo. Razumemo, da je za naše naročnike velik izziv preusmeriti fokus iz klasične prodaje na splet, zato poskrbimo, da izpeljemo ta preskok brez izgube vrednosti osebnega pristopa in odnosa do strank. Vsebinski marketing »po naše« je enostaven, neboleč in se z lahkoto vklopi v obstoječi marketinški in strateški plan.

Verjamemo v izjemne zgodbe in znanje. Naša naloga je, da te zgodbe predstavimo pravim ljudem ob pravem trenutku in jim sporočamo prave informacije, ko jih potrebujejo.

 

Lovimo skupaj

V naši ekipi spodbujamo drzne, ustvarjalne in inovativne ideje, ki ustvarjajo čustvene, estetske in trajnostno naravnane rešitve.

1mio+ zgeneriranih SLEDILCEV

9+ članov DRUŽINE

5+ let RAZVOJA