Digitalni marketing

Inovativni pristopi oglaševalskih kampanj narekujejo zmagovalce. Komunikacija mora ustrezati izbranemu kanalu pojavljanja. Finančni in časovni okviri odpirajo vrata aktivnim oglaševalskim kampanjam. Sorodno oglaševanje in vplivnostne kampanje naj temeljijo na preverjenih strategijah.

Nenehne spremembe družbenih platform in psihologija konzumiranja vsebine nam narekuje tempo razvoja. Drzno snujemo aktivnosti, ki temeljijo na merjenju* efektivnosti naših povezanih družbenih kanalov.

[*V zadnjih letih smo za svoje in povezane kanale na Instagramu, Facebooku, Twitterju in Pinterestu zgenerirali več sto tisoč sledilcev, tedenske dosege beležimo v milijonih. In šele začeli smo.]

Od samega začetka je naš cilj povezovanje znamk s podobno vizijo. Celovita izvedba zajema produkcijo, lansiranje vsebine in vodenje kampanje.

V sklopu storitev digitalnega marketinga izvajamo aktivnosti “social-first” in “performance” marketinga. Organski doseg povečujemo s prilagojenim vsebinskim načrtom, ki je del celostnih strategij pokrivanja vseh nivojev vhodnega marketinga.

Strategija

Analiza spletne prisotnosti in sledilcev.

Priprava

Kanalu in ciljni publiki prilagojena vsebina.

Lansiranje

V okvirih proračuna maksimaliziramo doseg kampanj.

Vse nivoje digitalnega oglaševanja v celoti prilagodimo znamki, za katero smo najeti. Pred začetkom z naročnikom dorečemo vse podrobnosti, definiramo cilje, čas, vsebino in finančni okvir.

Naše “social-first” storitve

Digitalne platforme

Storitve svetovanja

Produkcija vsebin

Podatki in analitika

Družbena omrežja

NAŠE “E-COMMERCE” STORITVE​

Pametni CTA-ji

Oglaševanje na družbenih omrežjih

Video marketing

SEO

Pristajalne strani

Pametni obrazci

PPC

Mesečno poročanje

Email marketing

Delovni tokovi

Optimizacija konverzij

Vključena prodaja