Drzna avantura ali nič.

Našim naročnikom ustvarimo digitalno identiteto in jih usmerjamo do novih strank s povečanjem prometa, sledilcev in prodaje.

Woodz Social je kreativna agencija za družbena omrežja. Tradicionalni mediji izgubljajo stik s hitro spreminjajočim digitalnim svetom; imamo kreativno strast in znamo biti efektivni, resnični in povezani s publiko. Ponašamo se s cenovno dostopnostjo – racionalizirali smo naše procese.

Storitve izvajamo posamično ali kot del celostnih strategij pokrivanja vseh nivojev vhodnega marketinga. Počnemo točno tisto, kar vas poveže z vašimi strankami in poveča prodajo.

Naše storitve

Delujemo v nišah

Področja dela

Kreativa

Tu pripravljamo vaše vizualije na izstrelitev. Spreminjamo strategijo v željeno percepcijo znamke, ki ustreza izbranim kanalom pojavljanja.

Z našim delom spreminjamo strategijo v željeno percepcijo znamke, ki ustreza izbranim kanalom pojavljanja. V finančnih in časovnih okvirih odpiramo vrata aktivnim marketinškim kampanjam.

Web

Vaša digitalna predstavitev. Ne gre toliko za to, da vaša spletna stran izgleda kul – izgledati mora usklajena z zgodbo znamke, delovati tekoče in obenem usmerjati uporabnike.

Oblikujemo enostavno, prepričljivo in poskrbimo za funkcionalnost spletne strani ter njeno preglednost. Uporabnika ob obisku vodimo v konverzijo. Vse je v spletnem doživetju, ki spreminja obiskovalce v sledilce in stranke v ambasadorje.

Social

Woodz Social pomeni doživetje. Tu prevzamemo vaša družbena omrežja, gradimo vašo skupnost in spodbujamo rast vaših kanalov.

Uspeh na družbenih omrežjih zahteva dosledno in segmentirano distribucijo. Visoka efektivnost objav na naših povezanih družbenih kanalih ni naključje. Skupni imenovalec digitalne skupnosti definiramo z vplivnostnimi kampanjami in premišljeno vsebino.

Knjižnica projektov

Izpolnite obrazec